Friday, August 9, 2013

Grillkos

Været var jo fint i går også.  Så etter et par småjobber var det tid for kos på verandaen.  Flintastek og spare ribs var tatt opp, samt resten av kyllingvingene var menyen.  Vi fyrte i i 5 tida.  Jeg sverger til briketter da jeg synst de gir bedre varme, holder lenger og gir en litt røyksmak på maten.  (Bruker ofte Hickory chips i tillegg, eller Mesquite – disse får du kjøpt flere plasser)

Etter en 20 minutters tid var grillen varm og det var bare og hiva på.  Både konemor og bror hennes liker grillmat, men klager av at de blir litt tung i magen, men siden de helst liker Papaya salat og lettere måltid, og kan da spise i timesvis.  Men har begynt å like grillmat også

 

Klar til oppdeling av flinta steken, og spare ribs.

Jeg lager ofte saus til i tillegg, i går var det peppersaus med litt ekstra chili krydder i til ære for våre thailandske gjester.  Etter som man ble godt mat orket jeg ikke noe fisketur i går, slappa heller av med Godset i Europa league kvalik, men det gikk jo til dunders

Godt var det, og når maten fikk følge med en kald svenskepils, ja da er livet godt å leve

Barbecue graphics

Me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like