Sunday, October 21, 2012

Dale Brown w/Jim DeFelice – Black wolf

Dale Brown er en techno thriller som foerst ga ut flere boeker om jagerfly helter, deretter begynte han aa skrive seriene om Dreamland.  Det er meget god underholdning, men lite finnes paa norsk av ham.  Denne ble jeg ferdig med like foer jeg reiste ut.

image

Det dødeligste våpen. . . er mennesket.

NATO representanter møtes i Kiev for  å smi en ny allianse. . . Kraftige elementer i et nylig gjenoppblomstrende Russland bestemmer seg for at alliansen må stoppes for enhver pris. . .

Krigerne i Dreamland har flyttet. Noen, som Breanna og Zen Stockard, til maktposisjoner og innflytelse, mens andre, som Danny Freah og Nuri Lupo, til Whiplash, en cutting-edge kombinasjon av hjerne og muskler. Oppdrag fra presidenten er å håndtere landets mest dødelige og sensitive arbeidsplasser.

Men kan også Whiplash stå opp til en hemmelig russisk hær av genetisk forbedrede snikmordere kjent bare som Wolves?

Historiene om dem høres ut som ren fantasi: morderne er sagt å være nesten usynlige og nesten ustoppelige, utstyrt med super-menneskelig styrke og utholdenhet. Men når Danny freah og selskapet oppdager at de finnes, snubler Danny på en enda mørkere og dødeligere hemmelighet:

En Wolf, den mest grusomme av alle, kommer fra hjertet av Dreamland selv. Og Danny så ham dø mer enn et tiår før.

 

Min mening:

Dale Brown leverer som alltid varene, dette blir baade litt techno og litt Sci-Fi, men er spenning paa topp plan.  Dale Brown har enda flere boeker som er mye bedre enn denne, derfor noeyer jeg meg med en 4 paa terningen denne gangen.

terning:

image

image 

image

Boer absolutt leses hvis du liker militaere techno thrillere

Vi blogges :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like