Tradisjonell torskemiddag med lever og rogn, fiskegrateng, stekt torsk og torsk i salaten. Her får du Lars Barmens oppskrifter med video til din torskemiddag.
Se Barmen lage krydderstekt torsk
Oppskrift til 4 personer foelger her med fremgangsmaate
Ingredienser
- 2 ts cayennepepper
- 2 ts paprikapulver
- 2 ts hvitløkspulver
- 1 ts kanel
- 2 ts salt
- 600 g torskefilet med skinn
Sitrondressing
- 1 ss olje
- 1 dl sitronolje eller olivenolje
- 1 ts gurkemeie
- 1/2 sitron
- salt og pepper
Grønnsaksalat
- 1/2 blomkål
- 200 g broccoli
- 1/2 dl vann
- 1 ss smør
- 20 sukkererter
- 150 g renset spinat
Om oppskriften
- Type:Middag
- Hovedingrediens:Fisk
- Karakteristika:Panne / wok
Slik gjør du
Mål opp krydderne og bland dem på en tallerken.Del torskefileten i 4 porsjoner og legg dem i krydderblandingen med skinnsiden ned. Klem blandingen godt fast til skinnet på fisken.
Varm en stekepanne med olje og legg i fisken med skinnet ned og la den steke 4 minutter på hver side.
Sitrondressing Ha sitronolje i en bolle og tilsett gurkemeie, sitronsaft, salt og pepper.
Varm grønnsaksalat Kutt blomkål og broccoli i buketter og ha dem i en kasserolle med vann og smør. Kok til de nesten er møre og tilsett sukkererter og smak til med salt og pepper. Tilsett spinat og kok opp.
Fordel grønnsakene på tallerkener. Legg fisken på og anrett sitrondressingen rundt.
Vel bekomme, vi blogges
No comments:
Post a Comment