Sunday, October 16, 2011

Nydelig søndag

Atter en helg kommer med et nydelig vær.  Blåser litt, men sol fra skyfri himmel og over 10 grader er ikke å kimse av på denne årstiden.

Så etter å ha spist frokost med konemoren, og laget klar kålifåren med bomben unt granaten, og satt den på til en 3 timers koking, ble fiskestanga funnet frem, samt en tykk genser og cap's.  Kursen ble satt utover mot Raudstein, til den lille utkjøringa ved enden av strekka etter det lille huset.  Her er det ganske fint å gå ned til svaberga.


Blåste en god del, så beste teknikken var å lempe ut, telle til 10 og så begynne å snelle inn.  Vinden hadde da tatt ut så mye snøre at det var mer enn dypt nok.  På 3 kastet satt det fisk.  En fin lyr på 0.74 kilo ble halt inn på land etter kort tids kamp.  En 10 minutter senere satt det fisk igjen, og en liten makrell på drøye 0.3 kilo kom på land.




Nå synst jeg det begynte å bli litt kaldt i blåsten, sula inn og for hjemover for å kjøpe aviser, og for deretter ned på kaia på Bogsnes, her var det mye roligere.  Tok vel 10 kast uten noe kjenning av fisk før jeg for heim, då blir det fårikål med familie og kone før vi skal i bursdags selskap.

Blir vel pakking i kveld tenker jeg.  Vi får se om vi får en liten halvtime i morgen, men det blir travelt siden vi skal reise

Hei så lenge


No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like