Friday, July 6, 2012

Graham Brown – Black rain

Forfatteren er nok mest kjent for sitt bidrag til Clive Cussler med Devil’s gate (Som jeg har lest) og The Storm (Som skal leses snart), men staar utmerket på egne ben, først litt om boka

.Black Rain: A Thriller

Den hemmelige regjerings agenten Danielle Laidlaw fører en ekspedisjon inn i de dypeste delene av Amazonas på jakt etter en legendarisk Maya by. Ved hjelpfra en anerkjent universitet professor og beskyttet av en leiesoldat ved navn Hawker, reiser hennes team ut i den tette regnskogen - uvitende om at en tidligere  gruppe forsvant  noen uker før, og at skatten de søker  ikke bare er en gjenstand, men et gjennombrudd som som kan forandre verden.

Skygget av en hensynsløs milliardær, truet av en voldsom urfolk stamme, og forfulgt av en usynlig fiende som etterlater forslåtte lik i sitt kjølvann, søker gruppen desperat forbindelsen mellom dødelig virkelighet av maya legenden, den nomadiske stammen som hjemsøker dem, og  hemmeligheten som er begravd under ruinene.

Min mening:

Dette likte jeg.  En topp spennene bok med Danielle som den kvinnelige helten, og Hawker som er svartelistet i hele den vestlige verden på grunn av sine tidligere eskapader som leiesoldat og medhjelper i Afrikanske borgerkriger.  Fin spenning og god underholdning. Anbefales på det sterkeste.

terningkast

image

Mer fra Graham Brown, dette skal leses

image

Me bloggas, blir på stranda med tullo i dag Hot

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like