Thursday, August 16, 2012

Krabbeklør på grillen

image

– Det er jo om vinteren skalldyrene smaker best. Men krabbeklør på grillen smaker så godt at jeg bare må ha det om sommeren også, sier kokken Kjartan Skjelde.

  • Enkel
  • 4 porsjoner
Ingredienser
  • 2 kg rå krabbeklør
  • 200 g smør
  • 1 rød chili
  • 2 ss fersk koriander, finhakket
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1/2 ts sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • salt
Om oppskriften
  • Type:Middag
  • Anbefalt sesong:Sommer
  • Hovedingrediens:Skalldyr
  • Karakteristika:Grill
Slik gjør du

Pisk smøret luftig, ha i finhakket chili, koriander og hvitløk. Bland inn hvitvinseddik og smak til med sukker, sitronsaft og salt.

Knus lett store krabbeklør med en hammer, ha klørne på en glovarm grill i 5-7 minutter. Krabbeklørne er ferdige når kjøttet slipper skallet.

Vend de varme klørne i smøret og server dem med det samme.

Krabbe og grilling, med en kald pils, dagen er reddet :-)Beer mug

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like